Paté Brulee

Pate Brulee 4

Deze paté brûlée vind ik een leuke parodie op het Franse toetje. Het is één van mijn favoriete amuses vanwege simpel en snel te maken. Als je een crème brûléebrander hebt is het helemaal handig want de amuselepels worden warm in de oven en leveren mij wel eens want brandblaren op…

Ingrediënten

  • roompaté
  • scheutje cognac
  • donkere basterdsuiker
  • amuselepels of lage schaaltjes

Meng de paté met de cognac en vul er de amuselepels mee. Strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over. Laat de paté in de koelkast door en door koud worden. Schuif de lepels vlak voor het serveren onder een hete grill en laat het suikerlaagje karameliseren. Houd het goed in de gaten want het kan snel gaan! Pate Brulee

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s