Dadels gevuld met roomkaas en amandelen

dadels gevuld met mon chou en amandelenHet werd weer eens tijd voor een post op de blog. Ik ben niet zo’n profi fotograaf en zeker op van die korte donkere dagen zien mijn foto’s er dan niet echt appetijtelijk uit dus daar ben ik mee genokt. Er wordt hier nog wel volop lekker gekookt en ik heb een aantal mooie recepten klaar staan, het wachten is dus even op een goed fotomoment en meer licht. Maar de lente is in aantocht, ik voel het en dat doet goed!! Vandaag maar niet te veel naar buiten kijken. Voor nu een recept van een opgeleukte hap van de klassieke combi dadels en roomkaas. Succes!

Ingrediënten
20 stuks | bereidingstijd 15 minuten

  • doosje met kleine medjouldadels
  • 1 pakje Mon Chou
  • handje geroosterde amandelen
  • 1 sinaasappels, voor een paar dunne slierten sinaasappelschil

Snijd de dadels open met een klein mesje en haal de pit eruit.
Vul de dadel met Mon Chou, druk er een geroosterde amandel in en leg er een sliertje sinaasappelschil op. C’est tout!

 

 

Plaats een reactie