Toast met brie en cranberry

Toastjes met brie en cranberrycompoteAfgelopen kerstvakantie waren we op Terschelling en verrek, de cranberry’s stonden er nog steeds en waren ook nog eens van goeie kwaliteit omdat het nóg niet gevroren had. Dus we hebben flink staan plukken en uiteindelijk namen we een kleine kilo cranberry’s mee naar huis waar ik vervolgens potten cranberry-aardbei jam en cranberrycompote van heb gemaakt. Ik zag bij Franceska kookt op haar site de combinatie van cranberry’s en brie en zo knutselde ik dit hapje in elkaar. Ik vond het wel een leuke en lekkere afwisseling op de kaas met vijgen….

Ingrediënten
voor 16 stuks | bereidingstijd 5 minuten

  • Een stukje brie
  • Ronde toastjes
  • Potje cranberrycompôte of vind hier het recept hoe je zelf cranberrycompôte maakt
  • mintblaadjes

Je snapt denk ik wel wat er moet gebeuren… 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s