Toast met Hollandse garnalen en citroenmayonaise

Hollandse garnalen toast met citroenmayonaiseHollandse garnalen vind ik van zichzelf al zo lekker dat ik ze het liefst zoveel mogelijk intact laat. Zo blijf je die ziltige smaak die Hollandse garnalen hebben goed proeven. Ik heb deze toastjes dus alleen opgeleukt met een beetje citroenmayonaise, heerlijke combinatie. Kies een brood dat je lekker vindt, rooster het even en garneer het vervolgens met citroenmayonaise en de garnaaltjes. Easy does it. Lekker voor bij de borrel, op je boterham of bij deze kropslasoep. 

Ingrediënten
voor 15 toastjes | bereidingstijd: 10 minuten

  • 100 gr Hollandse garnalen
  • 1 stokbrood, toastjes of 4 boterhammen
  • 2 el mayonaise
  • 2 el volle kwark of yoghurt
  • citroensap
  • peper uit de molen

Meng de mayonaise met de yoghurt of kwark en breng het op smaak met citroensap.
Kies een soort brood dat je lekker vindt. In het geval je ‘left over’ witte of bruine boterhammen gebruikt, rooster ze dan een paar minuutjes in een voorverwarmde oven op 160 graden. Bestrijk de toastjes met de citroenmayonaise, de Hollandse garnalen en vers gemalen peper. Eet smakelijk!

Advertentie

Een gedachte over “Toast met Hollandse garnalen en citroenmayonaise

  1. Pingback: Kropslasoep met Hollandse garnalen | Violet Kookt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s